Αίτηση Εγγραφής στον Αθλητικό Σύλλογο Χoρεία

ΛΟΙΠΑ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΓΟΝΕΩΝ):

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ :

1.Υποχρεωτική προσκόμιση ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ από παιδίατρο ή καρδιολόγο (δεν ισχύει το ατομικό δελτίο Υγείας μαθητή του σχολείου)
*σε περίπτωση μη προσκόμισης της Ι.Β. δεν δύναται η ένταξη στα τμήματα υποδομών.
2. Τρεις  (3) φωτογραφίες προσώπου
3. Συμπλήρωση και υπογραφή αίτησης/ δήλωσης εγγραφής
4. Πιστοποιητικό ή ληξιαρχική πράξη γεννήσεως

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ:

1.Πιστοποιητικό παθολόγου ή/και καρδιολόγου ότι το άτομο είναι υγιές και δύναται να παρακολουθήσει οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα
2. δύο (2) φωτογραφίες προσώπου
3.Συμπλήρωση και υπογραφή αίτησης/ δήλωσης εγγραφής

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ/ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΟ ΝΟΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΓΗ .

 

ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ.

Επιτρέπω στον αθλητικό σύλλογο «ΧΟΡΕΙΑ» τη χρήση φωτογραφικών και οπτικοακουστικών υλικών για σκοπούς του συλλόγου ,σεβόμενοι πάντα τις ηθικές αρχές και τη προσωπικότητα του αθλούμενου.

 

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ Α.Σ.”ΧΟΡΕΙΑ”

• Το κάθε παιδί για να εισέλθει στο γήπεδο θα πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα.

• Η αθλητική χρονιά ξεκινά με την έναρξη και τελειώνει με την λήξη της σχολικής χρονιάς. Οι προπονήσεις τα Χριστούγεννα και το Πάσχα ακολουθούν τις αργίες των σχολείων.

•  Θα πρέπει να ενημερώνετε τον εκπρόσωπο του συλλόγου για την οριστική διακοπή των προπονήσεών.   

•  Θα πρέπει να ενημερώνεται ο /η  προπονητής/τρια για την απουσία ή αργοπορία του/της αθλητή/τριας.

•  Θα πρέπει να τηρείται με ακρίβεια η ώρα άφιξης και αποχώρησης των αθλητών.

•  Πριν την έναρξη και μετά την λήξη της προπόνησης η ευθύνη παραμονής των ανήλικων αθλητών στον αθλητικό χώρο είναι του κηδεμόνα/γονέα/.

•  Όταν τελειώνει η προπόνηση ο γονέας είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται στον χώρο. Σε περίπτωση αργοπορίας θα πρέπει να ενημερώνει τον σύλλογο.

•  Οι αθλητές θα πρέπει να δηλώνουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους ή όχι στις εκδηλώσεις του συλλόγου και των λοιπών διοργανώσεων.

•  Οι γονείς επιβαρύνονται με την αγορά των εμφανίσεων έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ομοιομορφία και η συνεκτικότητα των τμημάτων.

•  Οι οικονομικές υποχρεώσεις  θα πρέπει να τακτοποιούνται αυστηρά μέσα στην πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα, διαφορετικά ο αθλητής δεν θα μπορεί να συμμετέχει στην προπόνηση.

• Στα τμήματα ανηλίκων, δοκιμαστικό μάθημα άνευ καταβολής χρημάτων, θεωρείται μόνο το πρώτο μάθημα. Στα υπόλοιπα τμήματα δεν υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν δοκιμαστικού μαθήματος.
Το κόστος της ετήσιας εγγραφής του κάθε αθλούμενου ανεξαιρέτως ορίζεται στα 5 ευρώ.

• Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων ή μεταφορά σε άλλο μήνα σε περίπτωση  επανειλημμένων απουσιών του/της αθλητή/τριας, πέρα από εξαιρετικά σοβαρές περιπτώσεις

• Κατά την διάρκεια των προπονήσεων δεν επιτρέπεται η παραμονή των γονέων και συνοδών εντός του χώρου άθλησης λόγω παρεμπόδισης της ομαλής διεξαγωγής των προπονήσεων.

• Ο σύλλογος διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει τις προπονήσεις του κάθε αθλουμένου  εάν δεν προσκομιστούν έγκαιρα(εντός αυστηρά της πρώτης εβδομάδας προπονήσεων)οι απαραίτητες ιατρικές βεβαιώσεις.

• Η έκδοση της κάρτας αθλητή αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων σε κάθε διοργάνωση που πραγματοποιεί η Ε.Γ.Ο. ή άλλος φορέας υπό την αιγίδα ή με άδεια –έγκριση της Ομοσπονδίας .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


captcha
Powered by BreezingForms

 

 


Χορεία
: Χορός της αρχαίας Ελλάδας με περιστροφή

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνο : 6944801689, 6944801720

Διεύθυνση : Ιακωβίδου 46, Άγιος Ελευθέριος, 11143

E-mail : info[@]choria.gr