Προσωπικό

ΕΠΩΝΥΜΟ: ΓΑΛΑΝΗ

ΟΝΟΜΑ: ΣΟΦΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 15/11/1987

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ:
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΑΝΣΤΙΚΗΣ FIG ACADEMY LEVEL 1 
ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ  ΑΠΟ FEDERAZIONE ITALIANA
ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΚΡΙΤΗ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΩΣ ΑΘΛΗΡΙΑ:

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΩΣ ΑΘΛΗTΡΙΑ:
1997:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Δ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ-ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ Α.Γ.Ο.Γ ΕΥΡΥΑΛΗ: 5η ΘΕΣΗ Χ.Ο
1998:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 
1999:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ -ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ :2η ΘΕΣΗ ΣΧΟΙΝΑΚΙ,4η Χ.Ο-ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:1η ΘΕΣΗ  ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ,1η  ΘΕΣΗ Χ.Ο,1η ΘΕΣΗ ΣΧΟΙΝΑΚΙ,1η ΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΙ,1η ΘΕΣΗ ΜΠΑΛΑ-ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΓΥΤΟΥΠΟΛΗΣ:7η ΘΕΣΗ ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ,3η ΘΕΣΗ Χ.Ο,5η ΘΕΣΗ ΣΧΟΙΝΑΚΙ-ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ: 1η ΘΕΣΗ ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ,1η ΘΕΣΗ Χ.Ο,2η ΘΕΣΗ ΣΧΟΙΝΑΚΙ,1η ΘΕΣΗ  ΣΤΕΦΑΝΙ,6η ΘΕΣΗ ΜΠΑΛΑ-ΠΑΝΕΛΗΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:7η ΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΙ,7η ΘΕΣΗ Χ.Ο 
2000-2001: ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ENSEMBLE ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΩΣ ΠΡΟΠOΝΗΤΡΙΑ:

2008-2012: Α.Σ.Ο.Χ ΑΘΗΝΑ :ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
2009-2010: Α.Ε. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ:ΜΑΖΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
2012-2017: Α.Ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ:ΜΑΖΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
2013-ΣΗΜΕΡΑ: ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ:ΜΑΖΙΚΑ,ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
2017:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ CAMP  ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΩΣ ΚΡΙΤΗΣ:
2016-ΣΗΜΕΡΑ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ,ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ,ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 
10-2016:ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ


 

ΕΠΩΝΥΜΟ: ΠΑΥΛΟΥ

ΟΝΟΜΑ: ΧΡΥΣΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 05/01/1987

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ:

- Κάτοχος διπλώματος Intermediate και  Advanced ISTD Modern Theatre, 
- κάτοχος διπλώματος αναγνωρισμένο από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία προπονητικής Αισθητικής Γυμναστικής 
- Διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση Pilates in Pregnancy από την Michael King Pilates  BFSAcademy (αναμένεται επίσημο δίπλωμα διδασκαλίας).
- Κάτοχος διεθνούς αναγνώρισης διδασκαλίας στη Μέθοδο Pilates, επιπέδου mat, ring και ball, από τον Michael King και την B.F.S ACADEMY
- Διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση Pilates για άτομα προχωρημένης ηλικίας από την Michael King Pilates BFSAcademy(αναμένεται επίσημο δίπλωμα διδασκαλίας). 
- Συμμετοχή σε σεμινάρια από διεθνούς φήμης χορευτές/ χορογράφους, θεατρολόγους, παιδοψυχολόγους και χοροθεραπευτές, μουσικοκινητικής αγωγής, θεατρικού παιχνιδιού κτλ
- Μέλος στην ερασιτεχνική χορευτική ομάδα της Γαλλίδας χορογράφου Anne-Marie marinos
- Μέλος της μικτής ομάδας χορού "Έξις", για άτομα με κινητικά προβλήματα και χωρίς.
- Αναγνωρισμένη πρώτη βοηθός και μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης  Καθ΄όλη τη διάρκεια των σπουδών της ως Κοινωνική Λειτουργός, διδάχτηκε τις τεχνικές  προσέγγισης των παιδιών και των οικογενειών  τους, την τυχόν αναγνώριση δυσκολίας και εκπαιδεύτηκες στην ομαλή επικοινωνία με τα παιδιά, καθώς και στην παιδαγωγική και μουσικοκινητική τους δραστηριότητα.Μέσα στη σχεδόν δεκαετή εμπειρία της ως προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής και ως δασκάλα χορού και εναέριων ακροβατικών, δημιούργησε στενούς δεσμούς με τους συλλόγους και τις σχολές που συνεργάστηκε.

Επαγγελματική εμπειρία:
- 2016-έως σήμερα: pilates coach στο γυμναστήριο "Υγεία και Διάπλαση"
- 2016-2017 : pilates coach στο 109ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας
- 2016: παρουσίαση σεμιναρίου μεικτής ομάδας με άτομα με αναπηρία και μη "Έξις" με τη μέθοδο Dance ability.
- 2015-έως σήμερα: προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου και δασκάλα pilates στο Attitude Dance Studio". 
- 2014- έως σήμερα: προπονήτρια σε ακροβατικά εναέρια πανιά (aerial silks) και ακροβατικό εναέριο στεφάνι (aerial hoop) στο "ATTITUDE DANCE STUDIO.
- 2013-2015: πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεατρική παράσταση "ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ", της θεατρικής ομάδας του Δήμου Νέας Σμύρνης, στο δημοτικό θέατρο του δήμου "Γαλαξίας" και στο άλσος της Νέας Σμύρνης, στα πλαίσια των Ιωνικών Γιορτών.
- 2012- 2014: δασκάλα μοντέρνου χορού στα επαγγελματικά τμήματα του "ATTITUDE DANCE STUDIO" για την προετοιμασία των μαθητών στις εξετάσεις του βρετανικού πανεπιστημίου μοντέρνου χορού.
- 2012-2013 : προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής και δασκάλα κλασσικού μπαλέτου αγγλικού συστήματος "RAD" στα τμήματα του προαγωνιστικού επιπέδου του αθλητικού ομίλου "ΠΟΣΕΙΔΩΝ", καθώς και σε παιδιά μαζικού επιπέδου ηλικίας 3 έως 16.
- 2011: συμμετοχή στην Παγκόσμια Ημέρα Χορού σε χορογραφία σύγχρονου της Γαλλίδας χορογράφου Άνν-Μαρύ Μαρίνου.
- 2010-2017 : προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής και δασκάλα μοντέρνου χορού στον αθλητικό σύλλογο "ΣΠΟΡΤΙΓΚ" , σε παιδιά ηλικίας 3 -16 ετών.
- 2010-έως σήμερα : δασκάλα μουσικοκινητικής αγωγής, κλασσικού, σύγχρονου, μοντέρνου χορού και pole dancing στο καλλιτεχνικό εργαστήρι "ATTITUDE DANCE STUDIO
-  2009-2010: προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής και δασκάλα κλασικού και μοντέρνου χορού στον αθλητικό σύλλογο «ΑΣΟΧ ΑΘΗΝΑ», σε τμήματα παιδιών ηλικίας 3έως 14 μαζικού και προαγωνιστικού επιπέδου.


ΕΠΩΝΥΜΟ: ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ

ΟΝΟΜΑ: ΜΑΡΙΟΣ

marios giakoumatos

Ο Μάριος Ε. Γιακουμάτος ασχολείται με το άθλημα της ξιφασκίας από την ηλικία των επτά χρόνων, ξεκινώντας στο Δήμο Αχαρνών με πρώτη εγγραφή στην ομάδα ξιφασκίας του Παναθηναϊκού. Έπειτα από μια πολύ καλή πορεία και συνεχείς διακρίσεις προτάθηκε να συμμετάσχει στην Προεθνική Ελληνική Ομάδα Ξιφασκίας (Μάιος 2008). Ένα χρόνο αργότερα πήρε εξαετούς φοίτησης υποτροφία (δευτεροβάθμια εκπαίδευση) από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα, λόγω των βέλτιστων αθλητικών του επιδόσεων, και ταυτόχρονα μεταγραφή στην ομάδα ξιφασκίας των Εκπαιδευτηρίων (Σεπτέμβριος 2009). Τον Σεπτέμβριο του 2015 έγινε αθλητής της Γυμναστικής Ένωσης Ηρακλείου (ΓΕΗ). Από το 2017 είναι αθλητής καθώς και δεύτερος προπονητής στην όμαδα του Ηλυσιακού στο τμήμα της ξιφασκίας. Έχει συνεχείς συμμετοχές σε αγώνες ξιφασκίας με διακρίσεις στο εσωτερικό. Από την αγωνιστική περίοδο 2009 – 2010 συμμετέχει σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια meeting ξιφασκίας. Από την αγωνιστική περίοδο 2011 – 2012 βρίσκεται επίσημα στην Ελληνική Εθνική Ομάδα Ξιφασκίας. Το 2014 κατέκτησε τη δεύτερη θέση και απέσπασε το αργυρό μετάλλιο τόσο στο Πανευρωπαϊκό (Ιερουσαλήμ) όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων (Φιλιππούπολη) περνώντας πρώτος στην αρχική κατάταξη της Ευρώπης για την αθλητική σεζόν 2013-2014. Την ίδια χρονιά κατετάγη 5ος στο ατομικό αγώνισμα σπάθης και χάλκινος ολυμπιονίκης στο ομαδικό αγώνισμα, στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων (Nanjing, China 2014). Την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε αξίζει να σημειωθεί πως είναι στη 2η θέση στην πανελλήνια κατάταξη στην κατηγορία Ανδρών στο όπλο της Σπάθης. Εδώ και 1 χρόνο έχει κάνει ξιφασκιακή στροφή στο παιδαγωγικό κομμάτι του αθλήματος, με στόχο την ψυχοσωματική βελτίωση των νεαρών αθλητών καθώς και την σωστή εκμάθηση της τέχνης της ξιφασκίας. Όσον αφορά το ακαδημαικό κομμάτι, σπουδάζει τα τελευταία 4 χρόνια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Ψυχολογίας.


ΕΠΩΝΥΜΟ: Χατζηαντώνη

ΟΝΟΜΑ: Στεφανία

STEFI CV

Εκπαίδευση
:

 • 4o έτος Παιδαγωγικο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό και Καποδηστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
 • 3α χρονια φοίτησης στην Ανώτατης Επαγγελματικής Σχολής Χορού Νίκης Κονταξακη.(Aπόφοιτος 2018
 •  Δίπλωμα Αγγλικής γλώσσας στο επίπεδο IGCSE.

Εμπειρείες:

 • 10 χρόνια αθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής στο Σωματείο Αμαθούς (Λεμεσός, Κύπρος) Εθνική Κύπρου.
 • Συμμετοχή σε αγώνες πανευρωπαικούς και παγκύπριους σε ατόμικο: κορίνες, στεφάνι ,κορδέλα ,μπάλα , κορίνες ,σχινάκι και σε ομαδικό με σχινάκι ,κορδέλες και μπάλα.
 • 2003-2014:
  • Συμμετοχή σε αγώνες Κυπρου,Ελλάδας και εξωτερικού εντος και εκτός Ευρωπης (Tσεχία  σε πρωταγωνιστικό Ρόλο.2015 - μικraduate for ballet teacher,Ρωσσια) κατακτόντας μεγάλες θέσεις σε ατομικό και ομαδικό σε σχινάκι,μπάλα,κορίνες,κορδέλα,στεφάνι και ελέυθερο.

2011:

 • Χορογράφος σε χορευτικές ομάδες του σχολείου.

       

2013-2015:

 • Εξετάσεις ABD και ρώσσικου συστήματος Vaganova όλα τα grades και barre a terre ADSA με άριστες βαθμολογίες.
 • Συμμετοχή Καλλιτεχνικής Εκδήλωσης με θέμα ''Αφιέρωμα στους Κύπριους Σκηνοθέτες Ντίνο Κατσουρίδη και Μιχάλη Κακογιάννη.

2012-2015:

 • Σεμινάρια μπαλέτου και σύχρονου με Liza Basova,Master class με την κυρία Μαρία Κουσούνη.
 • Τριετείς φοίτηση στην ιδιωτική σχολή Νινέττας Λ.Θεοφίλου (απόφοιτος Κρατικής Σχολής και Ορχηστρικής Τέχνης)στο σύγχρονο,μοντέρνο,κλασικό και hip-hop(πρωταγωνιστικό ρόλο σε δύο παραστάσεις 2012,2014.

2014:

 • Συμμετοχή στην θεατρική παράσταση του σχολείου ''Μαντάμ Σουσου'' του Δημήτρη Ψαθά σε πρωταγωνιστικό Ρόλο. Τιμητικό Δίπλωμα για προσφορά στα καλλιτεχνικά δρόμενα του σχολείου και στα τρία χρόνια φοίτησης.

2016:

 • Σεμινάριο Σύγχρονου χορού και Ρεπερτορίου με τον καθηγητή σύγχρονου χορού Στέφανο Μπρίζα.
 • Σεμινάριο Κλασσικού Μπαλέτου με την καθηγήτρια κλασικού Μπαλέτου-ballet mistress Taina Morales.

2017:

 • Σεμιναριο 3 ώρες με τον Στέφανο Μπίζα.
 • Σεμινάριο 7 ώρες με τον Jean-Lucien Massot.

2018:

 • Σεμινάριο 3 μέρες με την Μαριλένα Ντάρα.
 • Συμμετοχη με σόλο στο Athens Video Dance Project 2018 και ομαδική χορογραφία του έτους.
 • Συμμετοχή στην τελική παράσταση της Νίκης Κονταξάκη με variation,σύχρονες χορογραφίες απο Νικόλαο Γκικα και Μαρία Ανθυμίδου.
 • Απόφοιτος 3ετής σχολής Νίκης Κονταξάκη.

2019:

 • Συμμετοχή σε γυρίσματα(4) για την παράσταση που διεξάχθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για το αφιέρωμα του Νίκου Τουλίατου.
 • Assistant Choreographer-Βοηθός Χορογράφου για την παράσταση που έγινε για τα 50 χρόνια μουσικής του Νίκου Τουλιάτου στο Μ.Μ.Α με πρωταγονιστικό ρόλο,1η σολίστ και αυτοσχεδιαστική χορογραφία live on stage με τον Ν.Τουλιάτο.
 • Προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής σε αθλητικό Σύλλογο,χορογραφόντας 2 τάξεις για αγώνες ρυθμικής γυμναστικής και παρουσιάσεων εντός Αττικής σε φεστιβάλ και αγωνιστικές επιδήξεις.
 • Αυτοσχεδιαστικός χορός σε Ενδοκρυνολογικό Συνέδριο που διεξάγηκε στο Ζάππειο με μουσική υπόκρουση απο τον Νίκο Τουλίατο.
 • Συμμετοχή στο Λύκειο Επιδαυρού (Διεθνές καλοκαιρινό σχολείο με αρχαίο δράμα)νπου διάρκησε 15 ημέρες στην Επίδαυρο. Master Classμε τον ICHINOSUKE UMEKAWA με θέμα “Η αρχαία τραγωδία μέσα απο τα μάτια της ιαπωνικής παραδοσιακής ορχηστρικής τέχνης, που παρουσιάστηκε στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου με σόλο στο έργο του Οιδίποδα.
 • Συνεργασία με τους Sine qua non art Christophe Beranger και Jonathan Pranlas-Descours ΚΟΜΜΟΣ.
 • Μάθημα φωνητικής με τον Αναστάσιο Καρακατσάνο.
 • Μαθήμα σωματικού θεάτρου με την Kamila Klamut.

 


ΟΝΟΜΑ : ΡΟΜΙΝΑ 

ΕΠΩΝΥΜΟ : ΠΑΠΠΑ

ROMINA CV

2004-2009 ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ(ΒΑΘΜΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥ-8,37- ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ)
2004-2008 ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΧΟΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ <ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΑΞΑΚΗ-ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΠΑΚΑΛΗ> ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

2004-2006 ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ MARIE WISEMAN-ΚΑΨΗ
2008-2009 Βοηθός προπονητή ρυθμικής γυμναστικής ακαδημιών ΓΑΣ Χολαργού
2008-2010 ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
2011-2016 ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ART & STYLE
2012-2016 ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΒΙΒΙΑΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ
2011-2012 &2014-2015 ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ «ΓΙΟΥΚΑΛΙ-ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΧΑΡΑ»
2010-2011 ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΤΣΙΛΛΕΡ»
2013-2014 ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ/ΗΜΕΡΙΔΕΣ

2009 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ»
2010 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
2012 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ»
2012 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ»
2013 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
2014 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ»

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ/ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ (ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ)
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
ΤΑΞΙΔΙΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΔΙΑΒΑΣΜΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ


ΟΝΟΜΑ : Θάνος 

ΕΠΩΝΥΜΟ : Θεοφίλης

thanos theofilis

Ο Θάνος Θεοφίλης είναι personal trainer, αριστούχος απόφοιτος της Σχολής Studio One – The Concept του Γιώργου Ξηρού.

Έχει εμπειρία σε ομαδικά προγράμματα κυκλικής προπόνησης, αεροβικής γυμναστικής, προπόνησης με βάρη και λάστιχα, καθώς και σε ατομικά προγράμματα βελτίωσης φυσικής κατάστασης και μεγιστοποίησης της σωματικής υγείας. Έχει επίσης εμπειρία σε προπονήσεις crossfit.

Στα προγράμματα που επιβλέπει, ο αθλούμενος μαθαίνει να χρησιμοποιεί το σώμα του και να προσαρμόζει τις δικές του δεξιότητες και ικανότητες, προκειμένου να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Ο προπονητής και ο αθλούμενος, μέσα από την ανάπτυξη μιας ιδιαίτερης σχέσης προσωπικής επικοινωνίας και επαφής, επιλέγουν μέσα από μια ευρεία γκάμα ασκησιολογίου εκείνη που εξυπηρετεί καλύτερα τους στόχους και τις επιδιώξεις του αθλούμενου.

Μέρος ενός τέτοιου ασκησιολογίου είναι οι προπονήσεις που βασίζονται στη χρήση του σώματος του κάθε αθλούμενου, που έχει αποδειχθεί ότι οδηγούν σε διαρκή βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της σωματικής υγείας, αλλά και η συμπλήρωσή τους με χρήση από λάστιχα, μπάρες και αλτήρες, που τελειοποιούν ένα ήδη εξελιγμένο πρόγραμμα εκγύμνασης. Οι προπονήσεις αυτές είναι ειδικά σχεδιασμένες να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και δεξιότητες του αθλούμενου, συνδυάζοντας με τρόπο διασκεδαστικό και αποτελεσματικό αερόβιες ασκήσεις με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Motto του είναι: “Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε”.


ΟΝΟΜΑ : Μάρθα

ΕΠΩΝΥΜΟ : Ταμπουρατζή

tampouratzi ConvertImage

20 ετών, φοιτήτρια ολοκληρωμένου 2ου έτους στην Ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού Άννα Πέτροβα- Μάρω Μαρμαρινού.

2019 έως και σήμερα τακτική εξάσκηση –πρακτική χορού σε μπαλέτο, μοντέρνο και σύγχρονο, σε ηλικίες 4 έως 18.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019 έως και σήμερα Φοιτήτρια 2ου έτους στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Άννα Πέτροβα-Μάρω Μαρμαρινού (Κλασσικό Μπαλέτο-Σύγχρονος χορός)

Πιστοποιημένες Σπουδές (ερασιτεχνική σχολή μπαλέτου Μαίρη Λαδά) στο κλασσικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό, Latin, bollywood ,hip-hop, commercial dance, high-heels, jazz, musical καθώς και συμμετοχές σε διεθνής και πανελλήνιους διαγωνισμούς, παραστάσεις και σεμινάρια χορού. Πιστοποιημένες σπουδές RAD και ISTD με διάκριση distinction. Συγκεκριμένα RAD από Primary έως και Advance 1, ISTD από Grade1 έως και Advance 2.

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνο : 6944801689, 6944801720

Διεύθυνση : Ιακωβίδου 46, Άγιος Ελευθέριος, 11143

E-mail : info[@]choria.gr