Προσωπικό

ΕΠΩΝΥΜΟ: ΓΑΛΑΝΗ

ΟΝΟΜΑ: ΣΟΦΙΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 15/11/1987

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ:
ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΑΝΣΤΙΚΗΣ FIG ACADEMY LEVEL 1 
ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ  ΑΠΟ FEDERAZIONE ITALIANA
ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ ΚΡΙΤΗ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΩΣ ΑΘΛΗΡΙΑ:

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΩΣ ΑΘΛΗTΡΙΑ:
1997:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Δ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ-ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ Α.Γ.Ο.Γ ΕΥΡΥΑΛΗ: 5η ΘΕΣΗ Χ.Ο
1998:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 
1999:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ -ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ :2η ΘΕΣΗ ΣΧΟΙΝΑΚΙ,4η Χ.Ο-ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:1η ΘΕΣΗ  ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ,1η  ΘΕΣΗ Χ.Ο,1η ΘΕΣΗ ΣΧΟΙΝΑΚΙ,1η ΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΙ,1η ΘΕΣΗ ΜΠΑΛΑ-ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΡΓΥΤΟΥΠΟΛΗΣ:7η ΘΕΣΗ ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ,3η ΘΕΣΗ Χ.Ο,5η ΘΕΣΗ ΣΧΟΙΝΑΚΙ-ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ: 1η ΘΕΣΗ ΣΥΝΘΕΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ,1η ΘΕΣΗ Χ.Ο,2η ΘΕΣΗ ΣΧΟΙΝΑΚΙ,1η ΘΕΣΗ  ΣΤΕΦΑΝΙ,6η ΘΕΣΗ ΜΠΑΛΑ-ΠΑΝΕΛΗΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ:7η ΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΙ,7η ΘΕΣΗ Χ.Ο 
2000-2001: ΜΕΛΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ENSEMBLE ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΩΣ ΠΡΟΠOΝΗΤΡΙΑ:

2008-2012: Α.Σ.Ο.Χ ΑΘΗΝΑ :ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
2009-2010: Α.Ε. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ:ΜΑΖΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
2012-2017: Α.Ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ:ΜΑΖΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
2013-ΣΗΜΕΡΑ: ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ:ΜΑΖΙΚΑ,ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ
2017:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ CAMP  ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΩΣ ΚΡΙΤΗΣ:
2016-ΣΗΜΕΡΑ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ,ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ,ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 
10-2016:ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ


 

ΕΠΩΝΥΜΟ: ΠΑΥΛΟΥ

ΟΝΟΜΑ: ΧΡΥΣΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 05/01/1987

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ:

- Κάτοχος διπλώματος Intermediate και  Advanced ISTD Modern Theatre, 
- κάτοχος διπλώματος αναγνωρισμένο από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία προπονητικής Αισθητικής Γυμναστικής 
- Διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση Pilates in Pregnancy από την Michael King Pilates  BFSAcademy (αναμένεται επίσημο δίπλωμα διδασκαλίας).
- Κάτοχος διεθνούς αναγνώρισης διδασκαλίας στη Μέθοδο Pilates, επιπέδου mat, ring και ball, από τον Michael King και την B.F.S ACADEMY
- Διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση Pilates για άτομα προχωρημένης ηλικίας από την Michael King Pilates BFSAcademy(αναμένεται επίσημο δίπλωμα διδασκαλίας). 
- Συμμετοχή σε σεμινάρια από διεθνούς φήμης χορευτές/ χορογράφους, θεατρολόγους, παιδοψυχολόγους και χοροθεραπευτές, μουσικοκινητικής αγωγής, θεατρικού παιχνιδιού κτλ
- Μέλος στην ερασιτεχνική χορευτική ομάδα της Γαλλίδας χορογράφου Anne-Marie marinos
- Μέλος της μικτής ομάδας χορού "Έξις", για άτομα με κινητικά προβλήματα και χωρίς.
- Αναγνωρισμένη πρώτη βοηθός και μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης  Καθ΄όλη τη διάρκεια των σπουδών της ως Κοινωνική Λειτουργός, διδάχτηκε τις τεχνικές  προσέγγισης των παιδιών και των οικογενειών  τους, την τυχόν αναγνώριση δυσκολίας και εκπαιδεύτηκες στην ομαλή επικοινωνία με τα παιδιά, καθώς και στην παιδαγωγική και μουσικοκινητική τους δραστηριότητα.Μέσα στη σχεδόν δεκαετή εμπειρία της ως προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής και ως δασκάλα χορού και εναέριων ακροβατικών, δημιούργησε στενούς δεσμούς με τους συλλόγους και τις σχολές που συνεργάστηκε.

Επαγγελματική εμπειρία:
- 2016-έως σήμερα: pilates coach στο γυμναστήριο "Υγεία και Διάπλαση"
- 2016-2017 : pilates coach στο 109ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας
- 2016: παρουσίαση σεμιναρίου μεικτής ομάδας με άτομα με αναπηρία και μη "Έξις" με τη μέθοδο Dance ability.
- 2015-έως σήμερα: προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου και δασκάλα pilates στο Attitude Dance Studio". 
- 2014- έως σήμερα: προπονήτρια σε ακροβατικά εναέρια πανιά (aerial silks) και ακροβατικό εναέριο στεφάνι (aerial hoop) στο "ATTITUDE DANCE STUDIO.
- 2013-2015: πρωταγωνιστικό ρόλο στη θεατρική παράσταση "ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ", της θεατρικής ομάδας του Δήμου Νέας Σμύρνης, στο δημοτικό θέατρο του δήμου "Γαλαξίας" και στο άλσος της Νέας Σμύρνης, στα πλαίσια των Ιωνικών Γιορτών.
- 2012- 2014: δασκάλα μοντέρνου χορού στα επαγγελματικά τμήματα του "ATTITUDE DANCE STUDIO" για την προετοιμασία των μαθητών στις εξετάσεις του βρετανικού πανεπιστημίου μοντέρνου χορού.
- 2012-2013 : προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής και δασκάλα κλασσικού μπαλέτου αγγλικού συστήματος "RAD" στα τμήματα του προαγωνιστικού επιπέδου του αθλητικού ομίλου "ΠΟΣΕΙΔΩΝ", καθώς και σε παιδιά μαζικού επιπέδου ηλικίας 3 έως 16.
- 2011: συμμετοχή στην Παγκόσμια Ημέρα Χορού σε χορογραφία σύγχρονου της Γαλλίδας χορογράφου Άνν-Μαρύ Μαρίνου.
- 2010-2017 : προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής και δασκάλα μοντέρνου χορού στον αθλητικό σύλλογο "ΣΠΟΡΤΙΓΚ" , σε παιδιά ηλικίας 3 -16 ετών.
- 2010-έως σήμερα : δασκάλα μουσικοκινητικής αγωγής, κλασσικού, σύγχρονου, μοντέρνου χορού και pole dancing στο καλλιτεχνικό εργαστήρι "ATTITUDE DANCE STUDIO
-  2009-2010: προπονήτρια ρυθμικής γυμναστικής και δασκάλα κλασικού και μοντέρνου χορού στον αθλητικό σύλλογο «ΑΣΟΧ ΑΘΗΝΑ», σε τμήματα παιδιών ηλικίας 3έως 14 μαζικού και προαγωνιστικού επιπέδου.


ΕΠΩΝΥΜΟ : ΤΕΜΟ

ΟΝΟΜΑ : ΚΑΤΕΡΙΝΑ

katerina temo

Διπλωματούχος Καθηγήτρια χορού, απόφοιτος της «Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Μοριάνοβα – Τράστα» του Υπουργείου Πολιτισμού.Διπλωματούχος Καθηγήτρια χορού, απόφοιτος της «Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Μοριάνοβα – Τράστα» του Υπουργείου Πολιτισμού.Είναι κάτοχος του DDI Diploma ISTD Modern Theatre Dance καθώς και των πτυχίων Intermediate και Advance 1 με βαθμό Distinction.Είναι επίσης κάτοχος των Διπλωμάτων Advance 1 του αγγλικού συστήματος της «ROYAL ACADEMY OF DANCE – RAD» (της Βασιλικής Ακαδημίας χορού του Λονδίνου).
Συνεχίζοντας τις σπουδές της στο χορό, αποκτά μεγάλη εμπειρία φοίτησης και διδασκαλίας κοντά σε καταξιωμένους Δασκάλους στο χώρο της Τέχνης του Χορού όπως Βασιλική Κίκνα, Phillipa Richards, Aγγελική Ανδρινοπούλου,Χριστίνα Φωτεινάκη,Elena Komova,Marilena Grafakos,Παρασκευή Λεβεντάκου,Ροξάνη Παπανικόλα, Υβόννη Μανταφούνη,Εριφίλη Εφραιμίδου , Μαρία Λάζαρηκ.ά.Γίνεται μέλος της «I.A.T.E. MEDart», (Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής και Επιστημών για τον χορό και τις παραστατικές τέχνες), ψάχνοντας ολοένα και μεθοδικότερους τρόπους διδασκαλίας με επιστημονική γνώση και κατάρτιση.
Η Κατερίνα Τέμο έχει κερδίσει την 1η θέση στο Free Style ανοιχτή κατηγορία Ensemble με βαθμολογία 90,00 στο International Dance Competition Hellas 2008.
2015 : Χορογραφία μαθητή και κατάκτηση 2ης θέσης στην κατηγορία «Hip –hop solo adult» στο διαγωνισμό χορού «Hellenic Dance Sport Open» 2015: Χορογραφία παιδιών και κατάκτηση 1ης θέσης στο διαγωνισμό χορού που διοργανώθηκε από την Κινέζικη Πρεσβεία. 2016: Χορογραφία ομάδας παιδιών και κατάκτηση 1ης θέσης με χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό χορού «Hellenic Dance Sport Open» στην κατηγορία Contemporary Group ηλικίας 16-18 ετών.
• Κατασκευή σκηνικών καθώς και διάφορων αξεσουάρ για εξετάσεις μπαλλέτου για διάφορες σχολές χορού.• Επιμέλεια μακιγιάζ και χτενίσματος σε παραστάσεις και εξετάσεις χορού.
Έχει επίσης πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία κλασικού και μοντέρνου χορού από το 2007 έως και σήμερα.Έχει εργαστεί σε δημόσια και ιδιωτικά Δημοτικά σχολεία καθώς και Νηπιαγωγεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς ως δασκάλα χορού και μουσικοκινητικής αγωγής διοργανώνοντας διάφορες εκδηλώσεις και γιορτές.


ΕΠΩΝΥΜΟ: ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ

ΟΝΟΜΑ: ΜΑΡΙΟΣ

marios giakoumatos

Ο Μάριος Ε. Γιακουμάτος ασχολείται με το άθλημα της ξιφασκίας από την ηλικία των επτά χρόνων, ξεκινώντας στο Δήμο Αχαρνών με πρώτη εγγραφή στην ομάδα ξιφασκίας του Παναθηναϊκού. Έπειτα από μια πολύ καλή πορεία και συνεχείς διακρίσεις προτάθηκε να συμμετάσχει στην Προεθνική Ελληνική Ομάδα Ξιφασκίας (Μάιος 2008). Ένα χρόνο αργότερα πήρε εξαετούς φοίτησης υποτροφία (δευτεροβάθμια εκπαίδευση) από τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα, λόγω των βέλτιστων αθλητικών του επιδόσεων, και ταυτόχρονα μεταγραφή στην ομάδα ξιφασκίας των Εκπαιδευτηρίων (Σεπτέμβριος 2009). Τον Σεπτέμβριο του 2015 έγινε αθλητής της Γυμναστικής Ένωσης Ηρακλείου (ΓΕΗ). Από το 2017 είναι αθλητής καθώς και δεύτερος προπονητής στην όμαδα του Ηλυσιακού στο τμήμα της ξιφασκίας. Έχει συνεχείς συμμετοχές σε αγώνες ξιφασκίας με διακρίσεις στο εσωτερικό. Από την αγωνιστική περίοδο 2009 – 2010 συμμετέχει σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια meeting ξιφασκίας. Από την αγωνιστική περίοδο 2011 – 2012 βρίσκεται επίσημα στην Ελληνική Εθνική Ομάδα Ξιφασκίας. Το 2014 κατέκτησε τη δεύτερη θέση και απέσπασε το αργυρό μετάλλιο τόσο στο Πανευρωπαϊκό (Ιερουσαλήμ) όσο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων (Φιλιππούπολη) περνώντας πρώτος στην αρχική κατάταξη της Ευρώπης για την αθλητική σεζόν 2013-2014. Την ίδια χρονιά κατετάγη 5ος στο ατομικό αγώνισμα σπάθης και χάλκινος ολυμπιονίκης στο ομαδικό αγώνισμα, στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων (Nanjing, China 2014). Την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε αξίζει να σημειωθεί πως είναι στη 2η θέση στην πανελλήνια κατάταξη στην κατηγορία Ανδρών στο όπλο της Σπάθης. Εδώ και 1 χρόνο έχει κάνει ξιφασκιακή στροφή στο παιδαγωγικό κομμάτι του αθλήματος, με στόχο την ψυχοσωματική βελτίωση των νεαρών αθλητών καθώς και την σωστή εκμάθηση της τέχνης της ξιφασκίας. Όσον αφορά το ακαδημαικό κομμάτι, σπουδάζει τα τελευταία 4 χρόνια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Ψυχολογίας.