Ποιοί είμαστε

Ο αθλητικός Σύλλογος  "Χορεία" είναι ελληνικό αθλητικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δραστηριοποιείτε στην περιοχή των Άνω Πατησίων. Ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα φίλων της Γυμναστικής, στην πλειοψηφία τους πρώην αθλητών και οικογένειες αθλητών.Ο αθλητικός Σύλλογος  "Χορεία" είναι ελληνικό αθλητικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που δραστηριοποιείτε στην περιοχή των Άνω Πατησίων. Ιδρύθηκε το 2017 από μια ομάδα φίλων της Γυμναστικής, στην πλειοψηφία τους πρώην αθλητών και οικογένειες αθλητών.
Στον σύλλογό μας, λειτουργούν  οι ακαδημίες  μας που προσφέρουν την ευκαιρία  στα παιδιά, ηλικίας από 3 ετών να συμμετέχουν ενεργά στην άθληση, συνδυάζοντας  χορό και γυμναστική μέσα από ειδική μουσικοκινητική αγωγή.

Οι προπονητές του συλλόγου μας, όντας όλοι πτυχιούχοι, αξιολογούν το κάθε παιδί ξεχωριστά και προσπαθούν να το εντάξουν στο τμήμα που αντιστοιχεί  πρώτα στις δυνατότητές του και κατόπιν στην ηλικία του. 

Στόχος του συλλόγου η ανάπτυξη του αθλητισμού και η διάδοση του ολυμπιακού αθλήματος της ρυθμικής γυμναστικής, ακροβατικής γυμναστικής, αεροβικής γυμναστικής, ενόργανης γυμναστικής, τραμπολίνο, αισθητικής γυμναστικής, αθλοπαιδιών και όλων των ολυμπιακών αθλημάτων.

Καθώς και η ηθική εξύψωση των νέων που έχουν έφεση για άθληση, η ανάπτυξη του πνεύματος της ευγενούς άμιλλας και αλληλεγγύης μεταξύ τους, η άσκηση του σώματος, η διατήρηση και βελτίωση της καλής φυσικής καταστάσεως, η απόκτηση και η ανάπτυξη των φυσικών ικανοτήτων η ψυχαγωγία τους γενικά, η προαγωγή της κοινωνικότητας και συναδέλφωσης, σύμφωνα με τις βασικές αρχές του φίλαθλου και ολυμπιακού πνεύματος.

Είτε σε ομαδικό, είτε σε ατομικό πλαίσιο, η έννοια της γυμναστικής γενικά αλλά και ειδικά, αναπτύσσει στα παιδιά την υπευθυνότητα δουλεύοντας σε ενα ομαδικό πλαίσιο, την κοινωνικότητα. Μαθαίνουν να δουλεύουν σκληρά για τους στόχους τους, ανεξάρτητα αν θα τους πετύχουν ή όχι, μαθαίνουν έτσι να διαχειρίζονται και την νίκη αλλά και την ήττα. Η σωστή και αμφίρροπη σχέση με τον προπονητή, ενισχύει την αυτοπεποίθηση ως άτομο και ως αθλητή, γεγονός σημαντικό για τις μέρες μας, πίστη στον εαυτό τους και σεβασμό σε ηθικές αρχές και συναθλητές. Δημιουργούνται έτσι προσωπικότητες ώριμες και δυνατές να αντιμετωπίσουν και την έξω από τον αθλητισμό ζωή τους.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνο : 6944801689, 6944801720

Διεύθυνση : Ιακωβίδου 46, Άγιος Ελευθέριος, 11143

E-mail : info[@]choria.gr